"Energiebesparing begint   echt bij jezelf"


Door over je eigen gedrag na te denken, zowel bij je werk als thuis, kan je al veel doen om energie maar ook zeker kosten te besparen. Niet alleen adviseren we Gemeenten en vastgoedeigenaren over de mogelijkheden maar we geven ook het goede voorbeeld. 


Zo hebben we onze eigen carbon Footprint sedert 2015 verlaagt met 85% door elektrisch te gaan rijden met een volledig elektrisch voertuig en laden we deze op via onze eigen zonnepanelen op kantoor en thuis.  De gebouwen zijn nagenoeg van het gas af en worden elektrisch verwarmd. 

Onze energiekosten zijn inmiddels meer dan gehalveerd dankzij het kiezen van de juiste partners in je te nemen maatregelen om energie te besparen.


"HET KAN DUS ECHT"


Met deze kennis en ervaring zijn we in gesprek met Provinciaal bestuur, gemeenten en bedrijven over mogelijk te nemen stappen.  Trias Energetica is daarbij een belangrijk uitgangspunt.
Het begint bij jezelf."Veel mensen denken dat het niets oplevert"


En dat is heel vreemd. Wanneer je echt jezelf laat informeren zal je er al snel achterkomen dat energiebesparing je veel geld kan besparen en dat je het niet alleen doet voor het klimaat. Niet iedereen heeft de zelfde visie op het klimaatprobleem en dat is jammer want er is echt wel iets aan de hand, dat is inmiddels wel bewezen.


CTH heeft hierover gespresenteerd in Turkije, Amerika en verschillende andere landen.


"Blijf kinderlijk nieuwschierig naar de mogelijkheden"