Dat we ons als bureau met bouwzaken bezig houden is voor ons eigenlijk de normaalste zaak van de wereld. We voeren BOEI inspecties uit maar denken ook mee met nieuwbouw of verbouwen van industrieel vastgoed.

Gaat u verhuizen naar een ander pand en dient u veel vooraf te regelen? CTH staat voor u klaar met raad en daad. 


Bouwkundig advies en Inspecties

Onze service


Bouwkundig advies is een breed begrip. Onze bouwkundige medewerkers weten van de hoed en de rand en denken graag met u u mee over uw project. We gaan daarin ver, heel ver waarmee we vaak onze kosten weten terug te verdienen voor u. UIteraard zqal CTH na de inwerkingtreding van de Wet Kwalitiet Borging Bouw, optreden als onafhankelijke Kwaliteitborger. 

Besparing op de bouwkosten


Bouwkosten vliegen snel de pan uit, wanneer je geen goed grip houdt op de plannen en de uitvoering. We zijn dan ook gewend om als opzichter op te treden en stellen kritische vragen aan de architect of aannemer(s) Verplichte verduurzaming


Energiebesparing het zal u allemaal niet meer vreemd voorkomen. Bij CTH hebben we hier veel kennis van. Niet alleen zijn we energie adviseurs maar ook kennen we de slimme manieren om verduurzaming efficienter te maken door slim in te kopen en het net even anders te doen dan anders. 

BOEI & WKB


Bestaande bouw omtoveren tot een duurzaam en veilig gebouw.

Niet allen is dit een mooie ambitie maar ook geeft dit een prachtig resultaat met het behoud van vaak statige gebouwen.


KWALITEIT BORGING

Is dan niet alleen een wettelijk kader maar ook een must om te kunnen aantonen dat uw gebouw kan voldoen aan de gestelde eisen. 

Het ontwerp


Je kunt het maar één keer goed doen is ons motto. Daarom besteden we samen met u veel tijd om de details duidelijk op papier te krijgen zodat er geen onduidelijkheden zijn over buget en mogelijke kansen. 

Tevreden klanten


Niet alleen hebben we een gedegen portofuile met opdrachtgevers maar ook veel lachtende en tevreden klanten. 

Dat is waar we voor staan. 

Visie en mogelijkheden


Bij CTH passen we het SBMA toe. we kijken strategisch naar de mogelijkeden als het gaat om milieu, adviseren u hierover en rekenen uw kansen uit. Met het SBMA kunt u uw knopen tellen en een onderbouwde keuze maken. 


We werken samen met kleine gerenomeerde argitecten en hebben ons netwerk met kleine aannemers die wel kwaliteit leveren voor een acceptabele prijs. 

Samen sneller vooruit !